VIDEO | Locul de joacă din Piața 1 Decembrie 1918 din Sighetu Marmatiei va fi modernizat

Consilierii județeni au aprobat de curând finanțarea din bugetul CJ pentru reabilitarea și modernizarea parcului și locului de joacă pentru copii situat în Piața 1 Decembrie 1918 din Sighetu Marmatiei. După finalizarea acestor lucrări, copiii din Sighetu Marmației vor beneficia de un loc de joacă modern, spune viceprimarul Daniela Onița Ivașcu.

Suma alocată pentru reabilitarea și modernizarea parcului este de 311 000 lei.

”După cum știți, de curând Consiliul Județean Maramureș a alocat bani UAT-urilor, de această dată consilierii județeni și președintele Consiliului Județean au avut ca și modalitate de distribuire a acestor bani proiecte pe care reprezentanții localităților le-au depus la Consiliul Județean. M-am orientat spre finanțarea unui loc de joacă și a unui parc central din orașul nostru, respectiv Piața 1 Decembrie 1918, gândindu-mă la cei peste 6000 de copii care sunt în Sighetu Marmației și la faptul că acești copii nu au un loc de joacă unde să își petreacă timpul liber la niște standarde corespunzătoare anului 2021 decât cel de la Grădina Morii. De aceea am depus acest proiect la Consiliul Județean, 311 000 lei vor fi alocați pentru reabilitarea și modernizarea acestei zone. Îmi doresc să fie un loc de referință pentru municipiul nostru, mă bucur că pot să fac acest lucru pentru copiii din municipiul Sighetu Marmației și vom gândi un loc și pentru tineri, pentru adolescenți dar și pentru vârstnici în această zonă”, a explicat Daniela Onița Ivașcu, viceprimarul municipiului Sighetu Marmației.

Viceprimarul Daniela Onița Ivașcu a mai precizat că după finalizarea lucrărilor acest parc va fi schimbat în totalitate, devenind un loc de joacă modern dar și o zonă de agreement.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.