Locuinţa lui Amy Winehouse va deveni centru de reabilitare a persoanelor dependente de droguri

Locuinţa lui Amy Winehouse va deveni centru de reabilitare a persoanelor dependente de droguri
Locuinţa din Londra a lui Amy Winehouse – decedată pe 23 iulie – va deveni sediul Amy Winehouse Foundation, o fundaţie înfiinţată de Mitch Winehouse, tatăl cântăreţei, pentru a-i ajuta pe tinerii şi pe adolescenţii care se confruntă cu dependenţa de droguri şi alcool, informează dailymail.co.uk.
Fundaţia va fi parţial finanţată din încasările obţinute din comercializarea piesei "Body and Soul", pe care Amy Winehouse a înregistrat-o în duet cu celebrul cântăreţ Tony Bennett, în martie, şi care va fi lansată sub forma unui disc single.

Piesa va apărea şi pe albumul lui Bennett, intitulat "Duets II", ce va fi lansat pe 20 septembrie.

Tonny Bennett a înregistrat "Body and Soul" cu Amy Winehouse la Abbey Road Studios din Londra şi a lăudat-o pe cântăreaţa britanică pentru calităţile ei interpretative care-i permiteau acesteia să cânte cu uşurinţă inclusiv piese de jazz.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, pe 23 iulie, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Cauza oficială a decesului cântăreţei nu a fost încă determinată.
Pe lângă premiile, criticile favorabile şi succesul comercial de care s-a bucurat, Winehouse a atras atenţia presei prin problemele pe care le-a avut legate de consumul de substanţe interzise. Ea a recunoscut în mai multe interviuri că avea tendinţe de automutilare, probleme alimentare şi suferea de depresie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.