Liceenii din toată țara sunt invitați să participe la „The Switch”, competiția antreprenorială cu premii de peste 40.000 de euro

Prima ediție a concursului „The Switch”, o competiție națională de soluții antreprenoriale adresată elevilor de liceu (clasele 9-11), pasionați de antreprenoriat, business sau tehnologie. În cadrul competiției sunt oferite 3 premii a câte 10.000 euro și 20 de premii de 500 euro.

Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac până pe 23 februarie, prin completarea formularului disponibil pe site, aici.

Elevii pot să se înscrie atât individual, cât și împreună cu alți colegi sau prieteni, în cadrul unei echipe de maximum trei persoane, de preferat din aceeași regiune. Vor fi desemnați drept câștigători participanții ce oferă soluții inovative pentru provocările lansate în competiție, premiate pe 3 categorii:

  1. O propunere business – se va premia soluția ce are la bază o afacere care poate schimba societatea în care trăim.
  2. O propunere tech –  se va premia soluția ce pune accentul pe tehnologie.
  3. O propunere colaborativă – va fi premiată echipa formată din mai mulți participanți din alte echipe, ce vin cu soluții diferite și ajung la o idee inovatoare pentru marea finală.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.