VIDEO | Liberalii sigheteni, în pelerinaj la Rohia

PNL Sighetu Marmației a pregătit în preajma sărbătorilor pascale câteva acțiuni speciale. Astăzi liberalii vor pleca în pelerinaj la Mănăstirea Rohia împreună cu 50 de persoane, iar mâine vor oferi câteva coșuri cu produse pentru masa de Paști.

Sighetenii care vor merge cu liberalii în pelerinaj la Mănăstire Rohia vor participa la slujba specială din joia mare oficiată la această mănăstire.

”Anul acesta am gândit să organizăm în joia mare un pelerinaj la Mănăstirea Rohia. Vom participa alături de un grup de aproximativ 50 de persoane, sigheteni, la slujba care va avea loc în joia mare la Rohia. Am avut solicitări în această privință și am considerat că în această perioadă este bine să lăsăm deoparte toate grijile și în această săptămână să participăm la această slujbă”, a spus Daniela Onița Ivașcu, președinte PNL Sighetu Marmației.

Mâine liberalii sigheteni vor oferi câteva coșuri cu bucate unor persoane nevoiașe.

”Mâine, în vinerea mare, la fel cum anul trecut am pregătit coșuri gata pentru a fi duse la sfințit, și în acest an ne-am orientat în așa fel încât familiile care nu au posibilități materiale să poată duminică, când vor lua lumina sfântă, să participe cu un coș de Paști pregătit cu toate cele necesare pentru sfințit. Așadar în vinerea mare vom distribui aproximativ 20 de coșuri pregătite pentru cei care nu își permit acest lucru de Paști”, a adăugat Daniela Onița Ivașcu.

Prin aceste acțiuni, reprezentanții PNL Sighetu Marmației spun că vor să vină în sprijinul cetățenilor de sărbători.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.