Larisa Popa, cea mai frumoasa femeie din Romania

Larisa Popa, cea mai frumoasa femeie din Romania

Larisa Popa din Slatina a fost desemnata Miss Universe Romania 2011, in cadrul finalei care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la Bucuresti. Si judetul Maramures a avut o reprezentanta in finala Miss Universe Romania, pe Ioana Magdalena Enache din Sighetu Marmatiei. Insa aceasta nu a reusit sa se numere printre castigatoare.

Larisa Popa are 24 de ani, dimensiunile 88/62/93 si o inaltime de 1,75 metri. Ea este la a doua participare in competitia Miss Universe Romania, dupa ce la editia de anul trecut a concursului a reusit sa se claseze in top 10.

Larisa Popa este absolventa a Facultatii de Marketing din cadrul Universitatii Spiru Haret si a Scolii Postliceale Medicale – specialitatea asistent de farmacie. Potrivit Mediafax, tinerei ii place sa citeasca, sa calatoreasca si sa isi petreaca timpul liber alaturi de prieteni. Modul ideal de a-si petrece timpul liber pentru Larisa Popa este sa faca scuba diving, potrivit site-ului oficial al Miss Universe Romania.

Ea isi doreste sa depaseasca performanta din 1930 a Marianei Mirica, singura reprezentanta a Romaniei care a obtinut locul al treilea la concursul international MIss Universe. Totodata, Larisa Popa vrea sa devina o artista cunoscuta si sa locuiasca in New York.

Larisa Popa va pleca pe 20 august in Brazilia, la Sao Paolo, unde va sta in contonament trei saptamani si jumatate.

Finala Miss Universe, aflata la cea de-a 60-a editie, se va desfasura la Sao Paolo pe 12 septembrie. La finala vor participa concurente din peste 80 de tari din toata lumea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.