Lansare de carte la Sighet – Duo-Book Daduwani. Prezintă Simona Șerba

 ”Suntem o specie cu o misiune unică, aceea de a materializa latura spirituală și de a însufleți latura materială”. Aceste cuvinte sunt cuprinse în prefața celor două cărți pe care sigheteancă Simona Șerba le va lansa în calitate de editor, publicului sighetean. Cărțile conțin profunzimi din filozofia mistică indiană, ce pot fi aplicate în viața de zi cu zi și în speță, în domeniul afacerilor și antreprenoriatului.

Dintotdeauna și-a dorit să călătorească și să învețe limbi străine.  Povestea celor două cărți pe care Simona le va lansa în calitate de culegător și editor, vineri, 24 ianuarie, e legată de pasiunea Simonei pentru India. Încă din liceu a fost cucerită de scrierile lui Eliade despre India. Un proiect legat de restaurarea grădinilor mogule a adus-o pentru prima dată în țara mult visată, imediat după absolvirea unui curs de mediu, în Belgia. De aici a început incursiunea sighetencei în cultura și filozofia indiană. ”Rays of Divinity” și ”Thought Process”, sunt cele două cărți pe care le-a găsit într-un târg de antichități din India. Lectura lor i-a adus Simonei revelații și înțelegeri profunde. ”Viața noastră pe pământ are de oferit mult mai mult decât doar ceea ce vedem cu ochii. În viață nu este vorba doar despre ”mine”, ci despre ”noi”, umanitatea trebuie să conștientizeze mai mult puterea dragostei, pentru că bunătatea, solidaritatea, empatia și iubirea necondiționată, resurse venite din inimă, sunt singurele menite a ne asigura nemurirea”, sunt doar câteva din povețele pe care Simona le-a sustras din lectura acestor cărți.

Simona Șerba le va împărtăși sighetenilor din experiența ei de viață și mistica indiană într-un cadru familiar, vineri 24 ianuarie, în Coffe Factory, de la ora 16:00, când, alături de invitați și prieteni dragi, va lansa publicului larg cele două cărți DADUWANI. Mai multe despre această poveste vizionați în emisiunea ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, la TV Sighet, azi, de la ora 18:30, imediat după Știrile TV Sighet

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.