Lady Gaga a avut nevoie de îngrijiri medicale după concert. Două ambulanţe au fost chemate la finalul show-ului

Lady Gaga a avut nevoie de îngrijiri medicale după concert. Două ambulanţe au fost chemate la finalul show-ului

Lady Gaga, care, joi seară, a susţinut un concert incendiar în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, nu s-a simţit foarte bine pe scenă, două ambulanţe sosind imediat după finalul show-ului pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Lady Gaga a susţinut, joi seară, un show de peste două ore, în faţa unui public de circa 35.000 de persoane, timp în care a cântat hituri precum "Alejandro", "Just Dance" şi "Judah" şi a schimbat atâtea ţinute câte personaje.

La un moment dat, în timpul concertului, a existat un moment de confesiune din partea artistei. "M-am dus în culise pentru că am vomat şi nu am vrut să vedeţi asta… mi se întâmplă uneori", a spus Lady Gaga. Acest lucru nu a împiedicat-o, însă, să-şi ducă show-ul până la capăt.Potrivit ştirileprotv.ro, la finalul concertului, două ambulanţe au ajuns de urgenţă în zonă, chiar în spatele scenei, pentru a-i acorda îngrijiri medicale artistei.Concertul de la Bucureşti a fost cel de-al doilea pe care Lady Gaga l-a susţinut în Europa în cadrul turneului "The Born This Way Ball". Cântăreaţa americană a mai concertat la Sofia marţi seară, iar următorul show al artistei este programat la Viena, sâmbătă.

Cântăreaţa Lady Gaga a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor – în special vestimentare.În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.
Mediafax
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.