La Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Baia Mare s-a desfășurat a XVI-a ediție a Concursului Interjudețean de Matematică „Tinere speranțe”

În săptămâna ce tocmai s-a încheiat, în 24-25 martie 2023, la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Baia Mare s-a desfășurat a XVI-a ediție a Concursului Interjudețean de Matematică „Tinere speranțe”, înscris în Calendarul activităților regionale din anul școlar 2022-2023.

Prin acest concurs școala organizatoare promovează valori universale precum: cunoașterea, spiritul de competiție, determinarea, perseverența și munca. Pentru organizarea acestei întreceri a minților strălucite au fost puse alături eforturile reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, ale Consiliului Județean, ale Societății de Științe Matematice din România, ale echipei de coordonare din școală și ale asociației de părinți.

La cele două secțiuni ale competiției (proba pe echipe și proba individuală) au participat peste 300 de elevi de gimnaziu din județele Satu Mare, Cluj și Maramureș, care au dovedit un grad ridicat pregătire, obținând rezultate excelente.

Aplaudăm din suflet câștigătorii și considerăm că prin tot ceea ce s-a întâmplat în aceste două zile s-a dovedit că perseverența, seriozitatea, intuiția și exercițiul susținut dau întotdeauna roade și conduc spre rezultatul așteptat.

Școala organizatoare adresează mulțumiri pentru sprijinul acordat tuturor celor care i-au fost alături, iar elevilor și domnilor profesori coordonatori le adresează sincere felicitări pentru determinare și pentru rezultatele obținute.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.