VIDEO | Juniorii III, maxim de puncte în patru meciuri

Academia de Handbal Minaur a obținut maxim de puncte în primul turneu din cadrul Campionatului Național de Juniori III – seria F. Dorința de joc a juniorilor III s-a văzut și în statistici, Academia de Handbal Minaur având cel mai bun atac din serie, respectiv cea mai bună apărare.

În prima partidă, juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki și Florin Mironescu au trecut de LPS Bihor Oradea cu 49 la 37. A urmat victoria turneului, juniorii III trecând de LPS Alba Iulia, scor 60 la 13. În etapele 3 și 4, Academia de Handbal Minaur a învins pe Liceul Liviu Rebreanu Turda (53-18), respectiv LPS Cluj (43-30).

Cum în acest sezon scorul se resetează la finalul fiecărei reprize, există și o statistică și pe reprize. În clasament, Academia de Handbal Minaur ocupă prima poziție cu maxim de puncte, 20 (se acordă 1 punct pentru fiecare repriză câștigată și 2 pentru victorie la finalul meciului), fiind urmată de LPS Bihor Oradea cu 15 puncte. Pe ultima treaptă a podiumului se află LPS Cluj cu 9 puncte, în timp ce Liceul Liviu Rebreanu Turda ocupă locul patru (6 puncte). Pe ultimul loc se află LPS Alba Iulia, aceasta având 0 puncte.

Ne bucurăm că am avut voie să începem turneele, că am dat drumul antrenamentelor, că am debutat în primul Turneu la Juniorii III. E un campionat cu un regulament schimbat,  trei reprize în care a trebuit să muncim, să ieșim la final învingători. E o grupă pe care am preluat-o în această vară, se vede însă, munca noastră asiduă. S-a simțit tracul tinerilor, au apărut și greșeli, dar noi încercăm să muncim și să punem în practică ceea ce lucrăm la antrenamente”; spune Claudiu Clonovszki, antrenorul celor de la Juniori III.

După un an de pauzaă, am avut acest turneu. În ultimul meci am  jucat bine în apărare în acest meci. Sperăm pe viitor să jucăm mult mai bine și tot așa, până la final”, spune Patrick Ienei, jucător.

Acest turneu a fost destul de greu, echipele au fost destul de bune. Am fost o echipă, dar nu ca în anii trecuți, avem de recuperate. Avem totuși așteptări mari de la acest turneu”, spune Sebi Barbul, jucător.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.