Julio Iglesias şi-a impresionat fanii la concertul de la Zone Arena

Julio Iglesias şi-a impresionat fanii la concertul de la Zone Arena
Celebrul artist latino Julio Iglesias şi-a încântat şi emoţionat, cu vocea sa inconfundabilă, fanii români, sâmbătă seară, printr-un concert de aproximativ o oră şi jumătate susţinut la Zone Arena din Bucureşti.
Spectacolul, care face parte din turneul "2012 World Tour", a fost ultimul din Europa, a anunţat artistul. 
"Mulţumesc România, mulţumesc Bucureşti! Acesta este ultimul concert din turneu în această frumoasă parte a Europei", a spus Iglesias. 
Artistul şi-a anunţat, în urmă cu un an, retragerea din viaţa artistică, turneul pe care îl face în prezent putând fi ultimul din cariera îndrăgitului cântăreţ spaniol. 
Cu o întârziere de 15 minute faţă de ora anunţată, Julio Iglesias a urcat pe scenă în aplauzele miilor de spectatori. El a salutat fanii în limba română, spunând "Bună seara!", apoi a început concertul. 
"Amore" a fost piesa care a început o seară plină de senzualitate şi emoţie. Au urmat piese ca ‘Baila Morena’, ‘La Gotta fria’, ‘La Carretera’, "Caruso" "Nathalie", piese de pe cel mai nou album – "1" – pe care artistul îl promovează în acest turneu, sau piese mai vechi, toate foarte bine primite de publicul din România. 
Păstrând un dialog permanent cu publicul, după fiecare melodie interpretată Julio Iglesias povestea întâmplări, îşi aducea aminte de prieteni, unii dintre ei care nu mai sunt printre noi, sau făcea glume, toate momentele răsplătite de public cu aplauze generoase. El a glumit referindu-se la vârsta sa, afirmând că în 1969, când a venit pentru prima oară în ţara noastră, la Festivalul ”Cerbul de aur” de la Braşov, avea…10 ani. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.