JUDO: Sportivii de la CSM Baia Mare au luat trei medalii la finala Campionatelor Naționale

JUDO: Sportivii de la CSM Baia Mare au luat trei medalii la finala Campionatelor Naționale

 Sportivii de la CSM Baia Mare s-au întors acasă cu trei medalii de la finala Campionatelor Naționale de judo, rezervate sportivilor sub 21 de ani. Competiția s-a desfășurat în sala sporturilor ”Horia Demian” din Cluj.    

Judoka de la CSM Baia Mare au reușit să obțină două titluri de campioni naționali prin Bogdan Pop la categoria -81 kg și Ionuț Vasian la -90 kg, în timp ce Damaris Funeczan  a urcat pe treapta a treia a podiumului la -70 kg. La aceeași categorie, Diana Dorneanu s-a clasat pe locul 5, pierzând finala pentru bronz. La competiție au fost prezenți 278 de judoka de la 50 cluburi din întreaga țară.
„La acest concurs au participat atât cadeți, cât și juniori, numărul participanților fiind foarte mare. La categoria lui Bogdan Pop au fost înscriși 23 de sportivi, iar la categoria lui Ionuț Vasian au fost 20 de sportivi.  Titlurile de campion național le asigură celor doi prezența în lotul național și implicit dreptul de a participa la diferite etape de cupe europene”, a declarat Vasile Selincean, antrenor la CSM Baia Mare.  
Următoarea competiție la care vor fi prezenți sportivii de la CSM Baia Mare este finala Campionatului Național de judo Under 23, care se va desfășura în perioada 1-3 aprilie la Oradea.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.