JOBURI: În Baia Mare se organizează o bursă a locurilor de muncă pentru femei

JOBURI: În Baia Mare se organizează o bursă a locurilor de muncă pentru femei

 Conform tradiției încetățenite în ultimii ani, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă organizează în luna martie o bursă a locurilor de muncă pentru femei. Evenimentul se va desfășura în Baia Mare, vineri, 18 martie.   

Bursa locurilor de muncă pentru femei va avea loc la Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” din Baia Mare și va începe la ora 9. La această acțiune sunt așteptate câteva sute de femei care sunt șomere, dar pot participa și angajate care vor să-și schimbe locul de muncă. 
Bursa locurilor de muncă doreşte facilitarea şi integrarea pe piaţa muncii a femeilor din toate categoriile profesionale, care  astfel pot să îşi aleagă un loc de muncă ori să se orienteze sau reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung. În acest sens, AJOFM a contactat mai mulți angajatori, care vor putea cu această ocazie să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele locului de muncă. 
La finalul lunii februarie, rata șomajului era în Maramureș de 3,44 %, rată care se menține constantă în ultimele luni. 
Agenția Județeană de Ocupare a Forței de muncă are în acest moment în evidențe 7100 de șomeri, 1400 dintre ei fiind beneficiari ai indemnizației de șomaj.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.