JOBURI: Bursa generală a locurilor de muncă, programată în aprilie

JOBURI: Bursa generală a locurilor de muncă, programată în aprilie

 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează în 14 aprilie Bursa generală a locurilor de muncă în Maramureș. Evenimentul se va desfășura atât în Baia Mare, cât și în Sighetu Marmației.  

Acțiunea, care este organizată la aceeași dată în toată țara, este menită să prevină și să combată șomajul și se adresează tuturor celor care nu au un loc de muncă, dar și celor care doresc schimbarea jobului. 
„Noi deja am contactat angajatori să vedem care sunt ofertele existente pe piața de muncă și putem spune că există o ofertă foarte mare. Sunt locuri de muncă diversificate și ceea ce este important a crescut oferta pentru persoanele cu studii superioare”, a declarat Oana Oșanu, directorul AJOFM Maramureș. 
Șefa AJOFM este sigură că la Bursa generală a locurilor de muncă vor fi prezenți mulți agenți economici, dar își face griji în privința participării șomerilor.
„A scăzut interesul șomerilor pentru a-și găsi un loc de muncă. Încercăm să găsim o explicație și parțial am găsit. Oamenii sunt nemulțumiți de salariile oferite”, a mai spus Oana Oșanu.
În Baia Mare, Bursa generală a locurilor de muncă se va desfășura la Casa Armatei.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.