Jandarmii maramureșeni se alătură astăzi campaniei naționale de donare de sânge ,,Avem același sânge!”

Mai mulți jandarmi vor dona sânge în cadrul campaniei ”Avem același sânge!” inițiată de televiziunea de știri Digi24, pe parcursul zilei de azi la Sala Millenium I de pe strada Vasile Lucaciu nr.2 din Baia Mare, în intervalul orar 8.00-15.00 unde vă îndemnă să vă veniți pentru a oferi un strop de viață celor aflați în nevoie.

   Jandarmii maramureșeni sunt la a patra campanie de donare de sânge din acest an, iar unii dintre jandarmi sunt donatori curenți, ajutând prin acest tip de acțiuni persoane care au nevoie de sânge sau donând pentru a sprijini refacerea stocurilor de sânge atât de necesare din centrele medicale.

Anul acesta jandarmii au contribuit la salvarea de vieți omenești prin donările de sânge pe care le-au făcut atât cu diferite ocazii, dar și spontan, atunci când au fost solicitați să doneze pentru  persoane care necesitau transfuzii urgente sau la solicitarea Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș. De-a lungul anului, jandarmii maramureșeni au donat atât la centrul din Baia Mare, cât și la centrele mobile amplasate în Sighetu Marmației, Vișeul de Sus sau Borșa. În luna aprilie, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, au onorat campania inițiată de Patriarhia Română și Jandarmeria Română ,,Donează sânge! Salvează o viață!”.    Apoi, în luna august, nefericitul accident de la Crevedia, i-a determinat să se mobilizeze și să doneze sânge pentru victimele de acolo. În luna noiembrie, în preajma sărbătorii Sfinților Arhangheli ,,Mihail și Gavriil”, patronii spirituali ai Jandarmeriei Române, s-au alăturat campaniei derulate de Jandarmeria Română ,,Donăm sânge pentru viață „. Iar astăzi, iată-i din nou în slujba cetății, donând sânge la Sala Millenium din Baia Mare în cadrul campaniei ,, Avem același sânge”.

Prin aceste acțiuni jandarmii maramureșeni își propun să sprijine viața cu sângele, dar și să-i determine pe semenii lor să conștientizeze că a face bine poate fi și simplu, și gratuit. Trebuie doar să ne dorim.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.