Jandarmii maramureşeni prezenţi la datorie

Şi în acest sfârşit de săptămână, pe raza judeţului nostru vor avea loc mai multe evenimente în spaţiul public astfel că, jandarmii maramureşeni vor executa misiuni specifice în cooperare şi cu celelalte instituţii abilitate,  pentru ca aceste manifestări să se desfăşoare în condiţii de siguranţă după cum urmează:

 

În perioada 05 – 07.07.2019, între orele 17:00-23:00, în parcarea Centrului Comercial Baia Mare Value Centre, se desfăşoară evenimentul ,, Târg Produs de Cluj şi Maramureş” organizat de către SC PK Black SRL în parteneriat cu Baia Mare Value Centre.

În data de 06.07.2019, între orele 13:00-17:00, Asociaţia Team for Youth organizează în Piaţa Cetăţii din Baia Mare evenimentul „Story telling: Anti Discrimination”. Tot în aceeaşi zi, între orele 17:00-20:00, Federaţia YMCA România organizează în Parcul Regina Maria din Baia Mare, zona Foişor, evenimentul: „Fiecare piesă a jocului contează”.

În data de 06.07.2019, între 08:30-16:00, în locul numit „Târg” din comuna Suciu de Sus, jud. Maramureş, are loc un concurs ecvestru organizat de către crescătorii de cabaline.

În data de  07.07.2019 între orele 10:00-12:00, Asociaţia pentru Educaţie şi Caritate, organizează evenimentul  „Crosul caritabil EPILEPSY CHALLENGE” pe traseul: parcarea Auchan – B-dul Bucureşti – str. 22 Decembrie – str. Avram Iancu – P-ţa Păcii – P-ţa Libertăţii din Baia Mare. Participanţii se vor deplasa de la sensul giratoriu din intersecţia  B-dul Bucureşti cu str. Mărgeanului, numai pe trotuar cu respectarea regulilor de circulaţie. Organizatorul estimează participarea unui număr de aproximativ 1000 de persoane.

Pentru ca aceste evenimente să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, Jandarmeria se va afla în mijlocul cetăţenilor, prin misiunile executate urmărindu-se soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite şi va acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau a unor stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.

În vederea evitării unor evenimente neplăcute, jandarmii îi sfătuiesc pe cetăţeni să adopte un minim de măsuri de autoprotecţie, să respecte măsurile de ordine stabilite de organizatori şi forţele  de ordine, să solicite sprijinul acestora în mod direct sau prin apel telefonic la numărul de urgenţă 112.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.