Jandarmii maramureșeni la datorie

Și în acest sfârșit de săptămână, Jandarmeria Maramureș se află în executarea misiunilor specifice alături de celelalte instituţii abilitate în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică, asigură măsurile de ordine pe timpul desfăşurării evenimentelor care vor avea loc în spațiul public.

Sâmbătă, începând cu orele 13:00, pe stadionul ,,Viorel Mateianu” din Baia Mare se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele CS Minaur Baia Mare – CSM Satu Mare iar la baza sportivă „Progresul” Şomcuta Mare se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele CS Progresul Şomcuta Mare– CFR Cluj 2.

Jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine pe timpul desfășurării meciului de handbal masculin dintre echipele CS Minaur Baia Mare – RK Partizan Belgrad (SRB), care va avea loc sâmbătă începând cu orele 18:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare.

Duminică, în municipiul Baia Mare va avea loc evenimentul ,,Deschidere oficială Târg de Crăciun” iar în Sighetu Marmației în perioada 05-26 decembrie se va desfășura evenimentul „Acasă de Crăciun”.

Pentru evitarea unor situaţii neplăcute, jandarmii recomandă cetățenilor să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și nu în ultimul rând, să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov 2, iar în caz de nevoie să solicite sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgență.

Maior, Radu Vasile Nicolae

        Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.