Jandarmii maramureșeni au fost mesagerii lui Moș Crăciun

         Sărbătoarea Crăciunului este un moment de bucurie atât pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici, care așteaptă cu nerăbdare venirea lui Moș Crăciun.

Săptămâna trecută, jandarmii au vizitat un grup de copii nevoiași și fără părinți. Impresionați de situația lor, aceștia le-au cerut atunci micuților să scrie fiecare câte o scrisoare lui Moș Crăciun și să creadă că dorințele se pot îndeplini.

Ca prin minune, scrisorile lor au ajuns la Jandarmeria Maramureș, unde mai mulți jandarmi s-au transformat în mesagerii Moșului și s-au ocupat de pregătirea cadourilor cerute. Le-au căutat, le-au împachetat și le-au pregătit pentru livrare.

Desigur, operațiunea a fost pe cât de interesantă, pe atât de provocatoare, însă dorința de a-i face pe copii fericiți a făcut ca fiecare scrisoare să fie onorată. S-au luat haine, încălțăminte, fructe, jucării și chiar un televizor smart pe care copiii îl vor folosi pentru a viziona împreună un film sau pentru a naviga pe internet.

Copiii au fost foarte surprinși, dar și foarte impresionați de gestul jandarmilor. Unii timizi, dar cu lacrimi în ochi, alții expansivi și bucuroși, cu toții au fost fericiți și le-au mulțumit mesagerilor pentru daruri promițând să fie la fel de cuminți și anul viitor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.