JANDARMERIA MARAMUREȘ  la Bursa Locurilor de Muncă

Specialiști din cadrul Serviciului Resurse Umane a Inspectoratului de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul” Maramureș au participat astăzi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de A.J.O.F.M. Maramureș.

În cadrul acestui eveniment, jandarmii au oferit informații cu privire la modalitățile de încadrare în Jandarmeria Română, dar și la posibilitățile de înscriere la școlile de subofițeri jandarmi. Tinerii au putut afla ce presupune o carieră de ofițer sau de subofițer în Jandarmerie, care sunt pașii de urmat pentru a deveni jandarm și ce condiții trebuie îndeplinite.

Persoanele interesate să vină în rândurile jandarmilor au fost sfătuite să urmărească în permanență site-ul nostru www.jandarmeriamaramures.ro și să acceseze butonul Carieră. Acolo se pot obține informații actualizate despre posturile scoase la concurs, dar și despre condițiile de angajare sau de admitere la unitățile noastre de învățământ.

Jandarmeria Maramureș recrutează candidați atât pentru Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și pentru Școlile de Subofițeri Jandarmi, cât și pentru Ministerul Apărării Naționale care pregătește cadre pentru M.A.I.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.