ISU MARAMUREŞ: Pompierii maramureşeni au intervenit în această săptămână la 9 situaţii de urgenţă

ISU MARAMUREŞ: Pompierii maramureşeni au intervenit în această săptămână la 9 situaţii de urgenţă

 În această săptămână, 14.03.-17.03., pompierii militari maramureșeni au intervenit în 9 situații de urgență. Luni, pompierii Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 3 hectare de vegetație. Marți, militarii Detașamentului Sighetu Marmației au intervenit pentru lichidarea unui incendiu la o centrală termică în localitatea Bocicoiu Mare. Flăcările au distrus aproximativ 16 metri pătrați din acoperișul de lemn al încăperii centralei. De asemenea, s-au mai degradat 20 de metri liniari de grindă din lemn.

Ieri, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. Din fericire, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. Tot ieri, pompierii Gărzii de Intervenție Borșa și cei ai Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat două incendii izbucnite la coșuri de fum în urma cărora a ars doar funinginea din coșul de evacuare. Pompierii sigheteni au stins două incendii izbucnite la mijloace de transport . În cazul unuia dintre incendii au intervenit și pompierii voluntari din Rona de Sus. În ambele cazuri au ars instalațiile electrice și elementele combustibile din compartimentul motor.
Secția de Pompieri Vișeu de Sus a intervenit în localitatea Poienile de Sub Munte, împreună cu pompierii voluntari din localitate, pentru  lichidarea unui incendiu izbucnit la podul unei case. Au ars circa 96 de metri pătrați din acoperișul de lemn, 3000 kg de fân și diverse obiecte de mobilier. 
În Baia Mare, pe strada Vasile Lucaciu, a fost semnalat un incendiu la podul unei case. Pompierii băimăreni au stins incendiul în urma căruia au ars 70 de metri pătrați din acoperișul de lemn, circa 20 de metri pătrați de tavan din lemn și s-au degradat obiecte de mobilier și electrocasnice.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.