Ionel Bogdan: Sprijin și îndrumare pentru atragerea fondurilor europene

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș a avut ieri, 24 februarie o întâlnirede lucru cu reprezentanți ADR Nord-Vest: Ana Maria Gorog-Târnăvean, Șef Departamnet Sprijin Dezvoltare Urbană, Petru Șandru-Alboi, Șef PR Nord-Vest 2021-2027, Ovidiu Iulian Mărginean, Expert cu rol de comunicare program și helpdesk, Dorin Păcurar, Coordonator programe cu rol de ofițer de monitorizare, și cu primari din județul Maramureș.

Am discutat despre oportunitățile de finanțare, iar echipa ADR Nord-Vest a prezentat apelurile de proiecte în care unitățile administrativ-teritoriale sunt beneficiari eligibili.

ADR Nord-Vest oferă sprijin și îndrumare administrațiilor publice locale atât pentru realizarea documentației necesară proiectelor, cât și în procesul de depunere a cererilor de finanțare, pentru ca obținerea banilor europeni să fie cât mai sigură.

Muțumesc întregii echipe ADR Nord-Vest pentru sprijinul oferit proiectelor de dezvoltare a Maramureșului. Am găsit întotdeauna deschidere și avem o colaborare strânsă în ceea ce privește implementarea obiectivelor de investiții.

De asemenea, le urez mult succes primarilor și îi asigur de tot sprijinul meu în realizarea proiectelor care vor aduce dezvoltare comunităților locale,” a declarat Ionel Bogdan.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.