Ionel Bogdan: La Consiliul Județean Maramureș a avut loc seminarul ”Cum să recunoști un potențial traficant”

Luni, 6 februarie la Consiliul Județean Maramureș a avut loc seminarul ”Cum să recunoști un potențial traficant/ How to recognize a potential trafficker”, organizat de Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC – un promotor al inițiativei bilaterale ”Protect, Support, Empower Human Trafficking Victims in Romania – PSEV”.

Am discutat cu cei prezenți despre fenomenul traficului de persoane, o problemă foarte gravă cu care, din păcate, ne confruntăm la nivel mondial. Odată cu izbucnirea războiului din Ucraina, județul nostru a devenit un spațiu de refugiu pentru frații noștri de peste Tisa, iar în acest context este de datoria noastră să depunem toate eforturile necesare pentru siguranța acestora, dar și pentru a preveni acest fenomen.

Felicit Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC pentru că și-a asumat calitatea de promotor al inițiativei bilaterale PSEV, dar și pentru contribuția majoră în cadrul celulei de criză instituite la nivel județean pentru sprijinirea refugiaților ucraineni,” a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.