Video | Ionel Bogdan i-a somat pe cei de la Drusal ca până la ora 13:00 să înceapă colectarea deșeurilor

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean, a organizat astăzi, 17 decembrie o conferință de presă pe tema problemelor ivite în colectarea deșeurilor.

A prezentat reprezentanților presei locale demersurile care s-au făcut după somația emisă de societatea Drusal în 14 decembrie prin care a anunțat că începând din 15 decembrie nu se va mai ridica gunoiul menajer de la persoanele fizice până la rezolvarea situației financiare cauzate de Primăria Baia Mare prin neplata facturilor. Ionel Bogdan i-a somat pe cei de la Drusal ca până la ora 13:00 să intervină și să înceapă colectarea deșeurilor pe Baia Mare.

”Dacă nu o vor face, atunci vom intra începând cu ora 14:00 printr-o acțiune coordonată la nivelul autorităților publice locale de eliminare a riscului epidemiologic și de sănătate publică pe care le întâmpinăm astăzi la nivelul Municipiului Baia Mare și apoi desigur vom lua toate măsurile necesare astfel încât să nu mai ajungem în astfel de situații” – a spus Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Urmăriți întreaga conferință de presă în materialul video de mai jos.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.