Ionel Bogdan: Dezvoltarea și modernizarea infrastructurii rutiere a județului Maramureș este un obiectiv principal

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean a avut o întâlnire miercuri, 6 aprilie cu Eugen Cecan, Director regional Direcția Regională de Drumuri Naționale Cluj-Napoca, și cu domnul Felician Cerneștean, Director adjunct pe întreținere drumuri în cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Dezvoltarea și modernizarea infrastructurii rutiere a județului Maramureș este un obiectiv principal pentru mine și pentru echipa Consiliului Județean.
Am discutat despre proiectul de reabilitare totală a DN 18 B, Târgu Lăpuș – Cernești. Așa cum am promis, pe acest tronson vor fi demarate lucrările începând cu data de 2 mai 2022. Termenul de finalizare este Iulie 2022.
Astfel, în această vară vom avea finalizate lucrările de reabilitare și modernizare a acestui drum național important pentru maramureșeni și pentru cei care ne vizitează județul.
Am făcut toate demersurile necesare pentru ca lucrările să înceapă cât mai repede, iar maramureșenii să beneficieze de cele mai bune condiții de trafic rutier la nivelul județului Maramureș”, – a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.