IONEL BOGDAN: Copiii din satul Rogoz, Târgu Lăpuș, încep o nouă zi de grădiniță într-o unitate modernă

Copiii din satul Rogoz, Târgu Lăpuș, încep o nouă zi de grădiniță într-o unitate modernă, cu dotări de ultimă generație, dar și cu funcțiuni atât de importante pentru această etapă a vieții lor, cum este locul de joacă.

Noua grădiniță are trei săli de grupă în care se vor juca și vor învăța 36 de copii. Unitatea are grupuri sanitare potrivite pentru cei mici, cu bucătărie utilată la standarde actuale, dar mai ales loc de joacă modern, sigur și atractiv, unde vor putea să se distreze în voie, în aer liber.

Investiția, în valoare de 2,7 milioane de lei, a fost realizată prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Din acești bani Primăria Târgu Lăpuș a achiziționat terenul, a construit grădinița, a împrejmuit unitatea, a realizat canalizarea, a asigurat centrala termică, rețeaua de apă.

A fost montat un sistem de panouri fotovoltaice și s-a amenajat locul de joacă.

Satisfacția lucrului bine făcut o simțim de fiecare dată când dăm în folosință o investiție nouă pentru maramureșeni. Însă, când este vorba despre copii, sentimentul de a fi schimbat în bine viața lor este de neprețuit. Toate dotările sunt dintre cele mai moderne, la standarde europene, care să respecte nevoile celor mici, cum ne dorim să asigurăm, pas cu pas, în toate unitățile școlare din Maramureș! Împreună dezvoltăm Târgu Lăpuș! Împreună dezvoltăm Maramureșul!”, – a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.