Ionel Bogdan a reprezentat Maramureșul la o întâlnire cu Zákonyi Botond, ambasadorul Ungariei

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a avut o întâlnire cu Zákonyi Botond, ambasadorul Ungariei la București, subiectele discutate au fost despre dezvoltarea economică, dar și proiecte care țin de cultură.

Relațiile diplomatice pe care le susțin de când sunt președintele Consiliului Județean Maramureș au la bază încrederea, respectul, seriozitatea reciprocă și dorința de a face bine oamenilor. Sunt mândru că aceste eforturi se concretizează astăzi în proiecte de folos maramureșenilor!

Pentru mine, ca președinte al Consiliului Județean Maramureș, cel mai important demers este acela de a atrage investitori. Dezvoltarea economică și turistică, dar și proiecte care țin de cultură, au fost printre subiectele dezbătute la întâlnirea de ieri de la Ambasada Ungariei în România.
Mulțumesc pentru primirea călduroasă Excelenței Sale Botond Zákonyi, ambasadorul Ungariei la București. Este de fiecare dată o mare bucurie pentru mine să discut cu reprezentanții țărilor prietene despre noi proiecte de colaborare benefice pentru ambele părți!
Le mulțumesc și colegilor mei Daniela Stamatoiu, directorul Aeroportului Internațional Maramureș și Paul Szaniszlo, șeful Serviciului Diaspora și Relații internaționale, pentru că mi-au fost alături”, a declarat Ionel Bogdan.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.