Invitație la plimbare din partea Organizației Femeilor Liberale din Baia Mare

De o vreme, tindem să apelăm la mașină tot mai des, pentru aproape orice deplasare. Mai ales în sezonul cu vreme neprietenoasă. Ne plângem că traficul e aglomerat, că nu găsim locuri de parcare, că se conduce haotic și totuși, nu renunțăm la mașini. Că e mai comod, că durează mai puțin, că uite, iar plouă. Hai să încercăm să ne schimbăm obiceiul! Fiindcă nu e sănătos și nici ecologic nu e, dimpotrivă! Uite ce vă propunem: să organizăm un marș prin care încurajăm mersul pe jos – sună invitația Organizației Femeilor Liberale din Baia Mare.

Când are loc evenimentul? Sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu ora 10:00. Loc de întâlnire: foișorul din Parcul Municipal ”Regina Maria”, din Baia Mare. Un traseu de 5 km: Parcul ”Regina Maria” – Câmpia Tineretului – Podul Viilor – Piața Millenium – str. Gheorghe Șincai – Piața Revoluției – str. Culturii – str. Progresului – bd. Unirii – bd. Regele Mihai (sediul PNL) – str. Victoriei – Monumentul Ostașului Român – Parcul ”Regina Maria”

”Hai să ne amintim de plăcerea plimbărilor pe jos, cu un scop sau fără de scop, cu conversații la pas, fără semnalizări și fără parcări! Vă așteptăm să ne însoțiți, alături de prieteni, copii, chiar și căței” – mai arată organizatorii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.