INVESTIȚII: Un al doilea oraș din România pornește licitațiile pentru metrou. Vor fi 22 kilometri

INVESTIȚII: Un al doilea oraș din România pornește licitațiile pentru metrou. Vor fi 22 kilometri

 Municipalitatea orașului în cauză va face mai întâi un studiu de prefezabilitate, după cum cere legea la proiectele de peste 75 milioane de euro.

Primarul Emil Boc a declarat joi, în debutul şedinţei de Consiliu Local, că în următoarele zile se va lansa anunţul pentru licitaţia privind studiul de prefezabilitate al viitorului metrou de la Cluj-Napoca, potrivit publicației monitorulcj.ro.
“Suntem foarte aproape să lansăm studiul de prefezabilitate pentru selectarea consultantului astfel încât să elaborăm un caiet de sarcini după toate rigorile viitorului unui metrou şi nu după ceea ce există astăzi în materie de realizare a unui metrou obişnuit. Sper ca în prima parte a lunii noiembrie, în primele 10 zile, să fim în măsură să lansăm în licitaţie publică pentru studiul de prefezabilitate. Pentru investiţii mai mari de 75 milioane de euro este nevoie şi de studiu de prefezabilitate şi de studiu de fezabilitate. Este o cerinţă legală. Evident, după aceea va continua cu licitaţia de execuţie”, a precizat Boc.
Citește continuarea aici.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.