Video | Intră curând în vigoare noul Mers al Trenurilor

CFR Călători informează că începând cu data de 9 decembrie va intra în vigoare noul Mers al Trenurilor 2018-2019, care va fi valabil până la data de 14 decembrie 2019.

Zilnic se vor afla în circulaţie peste 1200 de trenuri, în funcție de perioada din an. Trenurile Zăpezii vor circula spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi. În plus, în perioada 8 ianuarie – 28 februarie, biletele valabile la Trenurile Zăpezii vor fi reduse cu 25%, de luni până joi. De asemenea, de luni până duminică, biletele pentru călătoriile de pe Valea Prahovei au reduceri între 31% și 56%.

Trenurile Soarelui vor asigura în perioada sezonului estival 2019 legături din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării. Reducerea de 25% se aplică la tariful de transport pentru adult și copil, tichetul de rezervare a locului plătindu-se integral.

Înainte de efectuarea călătoriei, CFR Călători recomandă pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și suportarea costurilor amenzii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.