INTERVENȚII: Două accidente într-o singură noapte

INTERVENȚII: Două accidente într-o singură noapte

Două persoane au fost transportate în noaptea de vineri spre sâmbătă la Spitalul Judeţean după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un eveniment rutier. Şoferul a pierdut controlul volanului, maşina răsturnându-se pe plafon. 

Echipaje de prim-ajutor şi ale poliţiei au fost imediat direcţionate în oraşul Baia Sprie, pe strada Dragoş Vodă, acolo unde a avut loc evenimentul rutier. O maşină a fost distrusă aproape în totalitate după ce şoferul a pierdut controlul autovehiculului. Localnicii spun că în zonă au mai fost înregistrate accidente. 

„În curba asta au mai fost accidente. S-ar putea să fi fost din cauza vitezei. Nu ştiu dacă e semnalizat că panou care să indice curba periculoasă”, au spus doi localnici.

La scurt timp după ce ambele victime au fost transportate la spital, la faţa locului au ajuns şi aparţinători ai acestora. Poliţiştii au efectuat, la rândul lor, cercetări la faţa locului. Oamenii legii au găsit în maşină şi o sticlă de bere. 

„Am fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 184, în oraşul Baia Sprie. Urmează să stabilim cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier”, a declarat agent şef adjunct Nicolae Filip. 

Conducătorul auto şi pasagerul au fost transportaţi la Spitalul Judeţean, unde le-au fost recoltate probe de sânge. Poliţiştii vor lua măsurile legale care se impun la finalizarea cercetărilor. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.