Intervenții ale pompierilor maramureșeni

Pompierii maramureşeni au intervenit în weekendul trecut la stingerea a șase incendii.

  • Vineri, militarii Punctului de Lucru Şomcuta Mare au lichidat un incendiu izbucnit la un coş de fum. În urma incendiului a ars doar funinginea din coşul de evacuare.
  • Sâmbătă, pompierii din cadrul Gărzii Bogdan Vodă au lichidat un incendiu izbucnit la acoperişul unei case din localitatea Hoteni. Flăcările au distrus circa 200 de metri pătraţi de acoperiş din lemn, 80 de metri pătraţi de pod din lemn şi aproximativ 50 de metri pătraţi de perete din rigips. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un coş de fum neprotejat termic faţă de elementele din acoperiş.
  • La Remeţi, tot pompierii din cadrul subunităţii din Bogdan Vodă au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe. În urma incendiului au ars 200 de metri pătraţi de acoperiş din lemn şi electrocasnice.
  • La Berchezoaia, Detaşamentul de Pompieri Baia Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case. Focul a distrus circa 150 de metri pătraţi de acoperiş din lemn. În urma incendiului au mai ars şi obiecte de îmbrăcăminte şi mobilier.
  • Pompierii sigheteni au stins la Bârsana un incendiu izbucnit la un depozit de furaje, în urma căruia au ars 20 de tone de fân.
  • Cea din urma intervenţie a pompierilor militari maramureşeni a fost a celor din Baia Mare, care au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe bulevardul Independenţei. Focul a distrus elementele combustibile din compartimentul motor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.