Intervenție salvatoare a jandarmilor

Jandarmii din serviciul de pază și protecție au acordat primul ajutor unui bărbat căruia i s-a făcut rău și a căzut inconștient. S-a întâmplat ieri, în jurul orei 12:45, în incinta Palatului de Justiție din municipiul Baia Mare.

Jandarmii nu au stat pe gânduri și au solicitat sprijin apelând numărul unic pentru apeluri de urgență ,,112″ iar până la sosirea ambulanței, i-au acordat primul ajutor bărbatului. Acesta a fost preluat de echipajul medical și transportat la Spitalul Județean de Urgență ,,Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

,,Felicitări colegilor jandarmi de la Palatul de Justiție care au început manevrele de resuscitare până la sosirea noastră. Ceea ce au făcut ei, posibil să fi fost diferența dintre viață și moarte. Aprecierile sunt din partea întregului echipaj de terapie intensivă mobilă din cadrul SMURD Maramureș„, – transmite Radu Vasile, purtător de cuvânt I.J.J. Maramureș.

Acestea sunt câteva din cuvintele de apreciere la adresa jandarmilor, transmise la unitatea noastră de către membrii echipajului SMURD.

Colegii noștri, Adrian, Ciprian și Vlad au dat dovadă încă o dată de spirit civic așa cum au mai făcut-o nu de puține ori până acum”, – a adăugat Radu Vasile.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.