Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș reia campania de recrutare a voluntarilor

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș reia, în aceste zile, campania de recrutare a voluntarilor. Cei care se vor pregăti temeinic vor avea posibilitatea să activeze în cadrul echipajelor S.M.U.R.D. sau a celorlalte echipaje ale pompierilor militari maramureșeni.

Voluntarii vor avea șansa să-și pună cunoștințele dobândite în valoare și să acționeze în folosul comunităților, al celor aflați la nevoie, împreună cu profesioniștii din I.S.U. Maramureș, pentru a deveni adevărați salvatori.

”Voluntarii care se vor înscrie la noi vor face întâi un curs introductiv, un curs de prim ajutor de bază și în funcție de numărul de ore de experiență pe care le vor acumula activând alături de profesioniștii din structurile ISU Maramureș, vor putea, dacă vor opta în acest sens, să se pregătească în continuare pentru a obține competențe inclusiv în ceea ce privește căutarea, salvarea și intervenția la incendii. Campania ”Salvatori din pasiune” se derulează din 2016. Cei interesați trebuie în primul rând să vrea să acționeze în folosul comunității, trebuie să își dorească să se pregatească temeinic pentru a putea face acest lucru. Trebuie să știe că pot obține o experiență neprețuită lucrând umăr la umăr cu colegii noștri din structurile operative. Dacă vorbim de condițiile concrete de înscriere la acest curs, la noi pe site, isumm.ro, găsesc toate informațiile necesare pentru obținerea documentației, depunerea documentației pentru a fi admiși la acest curs”, a explicat Cornel Băbuț, purtător de cuvânt ISU Maramureș.

Doritorii pot să-și depună dosarele de înscriere la sediul I.S.U. Maramureș, situat pe str. Vasile Lucaciu, nr. 87, Baia Mare, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-14.00, începând cu data de 9 iunie 2021.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.