ÎNOT: Sportivii de la LPS Baia Mare au doborât de două ori recordul la proba de 4×100 metri liber

ÎNOT: Sportivii de la LPS Baia Mare au doborât de două ori recordul la proba de 4×100 metri liber

 Înotătorii băimăreni de la Liceul cu Program Sportiv au reușit să doboare de două ori recordul național în proba de 4×100 metri liber la categoria tineret. Performanța a fost realizată la Campionatele Naționale de Seniori, Tineret și Juniori care s-au desfășsurat în Bacău. 

Mihai Naș, Richard Szilagyi, Florin Coste și Andrei Ungur sunt componenții ștafetei băimărene care a stabilit un nou record în proba de 4×100 metri liber urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la tineret. Cei patru au îmbunătățit cu 2 secunde vechiul record național, pe care l-au doborât de două ori, atât în serii, cât și în finală, băimărenii terminând proba în 3 minute 30 de secunde si 68 de sutimi. Nu doar băieții s-au remarcat la acest concurs, ci și fetele. 
„Au avut o comportare bună, în probele de ștafetă evidențiindu-se Cristina Schneider, Paula Orzac, Melida Balazs, Andrada Indrican și Florina Bud, toate cu o contribuție importantă. O mențiune specială pentru Cristina Schneider, eleva antrenorului Ștefan Gherghel, care a cucerit după mulți ani un titlu la senioare pentru Baia Mare”, a declarat Adrian Gherghel, directorul Liceului cu Program Sportiv Baia Mare. 
În total, înotătorii băimăreni au cucerit 29 de medalii de aur, argint și bronz la Campionatele Naționale de Seniori, Tineret și Juniori, desfășurate în Bacău. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.