Infracțiuni depistate de polițiști pe drumurile județului
  • Sighetu Marmației. Ieri, polițiștii din Sighet au oprit pentru control două autoturisme conduse pe strada Avram Iancu și Unirii din municipiu. La volanul autoturismelor au fost identificați doi bărbați de 36, respectiv 38 de ani, din Leordina și Satu Mare. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că șoferul de 36 de ani a condus în timp ce avea permisul de conducere suspendat, iar cel de 38 de ani a condus cu o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ambele cauze polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere respectiv conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
  • Borșa. Aseară, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ștrandului din oraș. La volan a fost identificat un bărbat de 26 de ani din Moisei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de  0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la UPU Borșa,  unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
  • Vișeu de Sus. Ieri, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mioriței din oraș. La volan a fost identificat un bărbat de 52 de ani din Moisei. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că șoferul a condus în timp ce avea permisul de conducere suspendat.  În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.