Infractiuni cu iz de alcool

Infractiuni cu iz de alcool

Două infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere au fost înregistrate în cursul zilei de ieri, la Baia Mare şi Rona de Sus.

La Baia Mare, un bărbat de 51 de ani, din municipiu, la ora 15, 00,  conducea un autoturism pe strada Progresului. Ajuns la intersecţia de la capătul străzii, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga pentru a se încadra pe B-dul Unirii şi a acroşat un alt autoturism condus regulamentar. Nu au fost victime dar la testarea cu aparatul etilotest, conducătorului auto imprudent, i-a reieşit o valoare de peste 0, 90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice.
   
    Tot din cauza consumului de alcool la volan va suporta rigorile legii Ioan P., de 57 de ani, din Cehu Silvaniei, judeţul Sălaj. El a fost surprins de un echipaj de poliţie, circulând cu un autoturism pe D.N. 18, prin comuna Rona de Sus, în timp ce se afla sub influenta alcoolului. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.