VIDEO | ÎNDEMN LA SOLIDARITATE: O familie din Berbești a rămas fără casă, după ce un incendiu devastator le-a distrus agoniseala de o viață

Mobilizare în Săptămâna Mare. O familie din Berbești a rămas fără casă și agoniseală în urma unui incendiu devastator. Soții Angela și Florin Vlad se aflau în șomaj tehnic.Din păcate toți banii pe care i-au avut strânși și toate bunurile nu au putut fi salvate din flăcările care au cuprins casa unde locuiau.

Familia Vlad din Berbești trăiește clipe de coșmar. Un incendiu care a avut loc la data de 12 aprilie i-a lăsat fără un acoperiș deasupra capului, dar și fără întreaga agoniseală. Florin și Angela au lucrat la o fabrică, dar au fost trimiși în somaj tehnic.

Din păcate toți banii pe care i-au avut strânși și toate bunurile nu au putut fi salvate din flăcările care au cuprins casa unde locuiau. Administrația publică locală, prin primarul Laurențiu Batin, și viceprimarul Ștefan Codrea, face un apel de îndemn la solidaritate.

”Dorim să îi ajutăm pe cei doi cetățeni ai comunei noastre prin această campanie de strângere de fonduri și vă rugăm să contribuiți, fiecare după posibilități pentru a aduna o sumă de bani cu care să-și achiziționeze o locuință și a avea un adăpost unde să își poată duce traiul decent.

Ne gândim că Săptămâna Mare din postul Sfintelor Paști este o perioadă potrivită pentru a ne arăta smerenia și milostenia față de aproapele nostru și așa să sprijinim această familie greu încercată”, scriu reprezentanții Primărie Giulești în anunțul umanitar.

Punctele unde se pot dona bani sunt următoarele

– Angela Vlad număr de telefon 0747254620.
– La magazinul lui Petrica lu Gogâș ( Șteți Petru )
– La Farcaș Nicolae ( Nicu lu Pictoru )
– La Petcaș Ioană ( Ioana lu Pătcaș ).

Pentru cei care veți face donația într-un cont bancar aveți la dispoziție următorul cont deschis pe numele proprietarei Angela Vlad: IBAN RO57RNCB018501 nr 1322320003.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.