INCREDIBIL: Cum arată acum băieţelul subnutrit abandonat pe străzi pentru că ar fi fost „vrăjitor”

INCREDIBIL: Cum arată acum băieţelul subnutrit abandonat pe străzi pentru că ar fi fost „vrăjitor”

 La începutul lunii februarie, o imagine cu un băieţel subnutrit, abandonat de părinţi pentru că ar fi fost vrăjitor, a făcut înconjurul lumii. Micuţul a fost găsit de către o daneză care lucrează la o fundaţie de ajutorare a copiilor din Africa, iar de atunci viaţa lui a căpătat un nou sens.

Povestea copilului de doi ani din Nigeria a impresionat milioane de oameni, după ce imagini cu el au apărut pe pagina de Facebook a danezei Anja Ringgren, cea care l-a găsit într-o stare deplorabilă. Micuţul fusese abandonat de părinţi pentru că ar fi fost „vrăjitor” şi a cutreierat pe străzi timp de 8 luni, ajungând piele şi os pentru că nu avea ce să mănânce.
Micuţul a fost luat în grija fundaţiei la care este membru şi femeia care l-a găsit, iar viaţa lui este, acum, una fericită. După doar opt săptămâni, el şi-a revenit complet şi s-a îngrăşat, arătând acum ca orice copil normal, de vârsta lui.
Povestea băieţelului, numit Hope de către cea care l-a salvat, a impresionat o lume întreagă, iar după apariţia imaginilor femeia a primit donaţii de un milion de dolari, pentru a-l ajuta pe el şi pe alţi copiii aflaţi în aceeaşi situaţie, scrie Daily Mail. „După cum puteţi vedea, Hope se bucură de viaţă şi are acum 35 de fraţi şi surori care au, cu toţii, grijă de el. Se joacă împreună, învaţă şi îi oferă toată dragostea lor„, a scris Anja, pe Facebook.
„Mii de copii sunt acuzaţi că sunt vrăjitori. Am văzut copilaşi torturaţi, morţi şi înspăimântaţi”, a scris femeia, precizând că a salvat mulţi alţi copii chinuiţi.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.