VIDEO | Incident șocant în Borșa. Un bărbat și-a înjunghiat soția în gât

Incident șocant în Borșa. În urma unui scandal  în familie un bărbat și-ar fi înjunghiat soția în gât. Victima l-a rănit și ea pe agresor, astfel că ambii soți au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați de urgență la spital.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș în dimineață de 25 ianuarie,  în jurul orei 03.05, Poliția Borșa a fost sesizată, prin apelul de urgență 112, despre comiterea unei agresiuni într-o locuință din oraș.  Din primele cercetări a reieșit că o femeie, în vârstă de 41 de ani, ar fi fost agresată fizic de soțul ei, în vârstă de 62 de ani.În urma evenimentului, ambele persoane au suferit leziuni fizice și au fost transportate la Spitalul Județean din Baia Mare.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale,  care efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, urmând ca, după efectuarea unei constatări medico-legale, să se stabilească competența de continuare a cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.