VIDEO | Incident la Oncești: ”M-a agresat, m-a mușcat de ureche”. ”Un client turbulent, nu a fost agresat în niciun fel”

Primarul unei localități din Maramureș se află în centrul unui scandal care ar fi avut loc într-o sală de evenimente. Potrivit imaginilor care au apărut în spațiul public, primarul localității Oncești, Matei Godja, alături de fiul său au o discuție mai aprinsă cu un nuntaș.

Persoana în cauză susține că ar fost agresată fizic și verbal la nuntă de către proprietarii localului după ce s-ar fi plâns că mâncarea nu e proaspătă.

”Eu i-am spus la ospătară că aperitivul a fost uscat și am întrebat-o ”nu aveți o nuntă mâine seară ca să îl puneți la următorii” și a mers și l-a chemat pe Matei, el a venit acolo la mine, l-a chemat pe ginerele lui sau pe fiul lui (nu știa exact) și m-a agresat. Se vede pe filmuleț. Am scos certificat medical. M-a mușcat de ureche, el zice că băiatul, nu știu care m-a mușcat de ureche, mâna toată mi-e învinețită, am certificat medical de la medic”, a spus nuntașul.

”Un client turbulent, în stare de ebrietate, care a agresat ospătarii și a provocat scandal, nu a fost agresat în niciun fel. Sigur că prima dată i s-a explicat frumos, tot personalul îi stă la dispoziție dacă se constată nereguli și cam asta a fost. S-au mediatizat lucrurile negative atât de mult. Lucrurile bune niciodată nu sunt scoase în evidență așa cum sunt scoase lucrurile negative. Se întâmplă la orice eveniment, omul după ce mai bea un pahar, două sigur că mai sunt și oameni care se manifestă într-un anumit fel”, a spus Matei Godja, primarul localității Oncești.

 Maramedia.ro le oferă dreptul la replică persoanelor implicate în acest incident.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.