Început de săptămână cu șase infracțiuni rutiere – unii beți la volan, alții fără permis

Săptămâna a debutat cu mai multe acţiuni organizate de poliţişti pe drumurile publice din Maramureș. Șase persoane au fost depistate că au comis infracţiuni rutiere.

La 17 ani, bineînţeles fără a avea permis de conducere, un tănăr a urcat la volanul unui autoturism şi l-a condus pe DC 11 – Valea Stejarului. A fost depistat de poliţişti iar acum este cercetat în dosarul penal întocmit pe numele lui.

Pe DJ 185, în localitatea Călinești, poliţiştii au oprit un bărbat de 41 de ani, din localitate, care conducea un moped neînmatriculat, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acum este cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

Poliţiştii au oprit pentru verificări și un autoturism condus în Coltău. La volan se afla o femeie de 35 ani, din Vişeu de Sus, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că autoturismul avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Femeia este cercetată acum pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Trei dintre infracţiunile rutiere au fost constatate de poliţiştii din Borşa. Pe strada Victoriei din oraş, a fost oprit un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 34 ani. Deoarece acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot pe stradaVictoriei a fost oprit un autoturism condus de un tânăr de 20 ani, din oraş, care nu are permis de conducere. Maoi apoi, poliţiştii au oprit pentru verificări un autoturism condus de un tânăr de 19 ani. Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei depistaţi în stare de ebrietate  au fost conduşi la Spitalul din Borșa unde le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. .

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.