INCENDII: Pompierii maramureşeni au avut de intervenit weekend-ul trecut la 4 situaţii de urgență

INCENDII: Pompierii maramureşeni au avut de intervenit weekend-ul trecut la 4 situaţii de urgență

 În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, pompierii militari maramureșeni au intervenit la 4 situații de urgență. Sâmbătă, pompierii Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la acoperișul unei anexe gospodărești din localitate. În urma incendiului au ars circa 60 de metri pătrați din acoperișul din lemn al anexei. 

Duminică, în Dămăcușeni a fost semnalat un incendiu de vegetație uscată. La locul intervenției s-au deplasat pompierii Pichetului Târgu Lăpuș. Au ars circa 0,5 hectare de vegetație. Pe strada Europa din Baia Mare a izbucnit un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars aproximativ 0,2 hectare. Tot ieri, în Târgu Lăpuș a fost semnalat un incendiu la acoperișul unei case. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la coșul de fum necurățat al casei. Din fericire, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. 
Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a avut parte de 24 de intervenții pentru urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 6 cazuri, Sighet 2, Fărcașa 7, Bogdan Vodă 1, Vișeu de Sus 1, Borșa 4 și Târgu Lăpuș 3 cazuri.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.