Video|Împușcături la graniță și doi contrabandiști prinși

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit aproape 17.000 de pachete cu țigări de provenienţă ucraineană. S-au tras și focuri de avertisment și au fost reținuți doi bărbați care sunt cercetați acum pentru contrabandă.

Luni, lucrătorii Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus, structură a ITPF Sighetu Marmației, au observat în apropierea graniței doi bărbați care transportau prin apa unui pârâu mai multe colete voluminoase. Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea celor doi, somându-i prin voce, însă aceștia au abandonat coletele și au încercat să fugă, fapt pentru care au fost trase mai multe focuri de avertisment. În urma acțiunii, polițiștii de frontieră au reținut doi bărbaţi, de 43 şi 41 de ani, ambii din județul Suceava. La fața locului polițiștii de frontieră au descoperit baxuri conținând 4.200 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost confiscate.

Tot luni, un echipaj al Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a observat un grup de bărbați care transporta mai multe colete voluminoase dinspre frontieră. S-a încercat reținerea celor în cauză, însă aceștia au fugit. Întrucât nu s-au oprit nici la somațiile prin voce, polițiștii de frontieră au tras 4 focuri de avertisment, însă contrabandiștii nu s-au oprit nici de această dată, scăpând cu fuga. Au lăsat în urmă 4.480 de pachete cu țigări ucrainene.

Și lucrătorii de la sectoarele poliției de frontieră Sighetu Marmației și Valea Vișeului au descoperit în apropierea graniței mai multe colete care conțineau 8.220 de pachete cu țigări de contrabandă, care au fost confiscate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.