ÎMPREUNĂ PENTRU SIGHET: Candidatul PNL la Primărie lansează o campanie de consultare publică

ÎMPREUNĂ PENTRU SIGHET: Candidatul PNL la Primărie lansează o campanie de consultare publică

Alexandru Oros, candidatul PNL la Primăria Sighet, lansează o campanie de consultare publică a sighetenilor pentru stabilirea priorităților municipiului. Acțiunea îşi propune să afle opiniile și prioritățile sighetenilor pentru următorii ani în materie de proiecte de dezvoltare a orașului.

„Continuăm împreună pentru Sighet!”, așa se numește campania lansată azi de Alexandru Oros. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a PNL Sighet și pe pagina publică a candidatului Alexandru Oros.
„Am discutat cu primarul Ovidiu Nemeș despre proiectele actuale și viitoare ale Sighetului în viziunea sa. Am hotârăt că voi încerca să continui multe dintre ele și am căzut de acord ca împreună să ne întâlnim cu sighetenii și să aflăm și noi opinii despre prioritățile orașului, cu ținta clară de finalizare anul 2020,” a arătat Alexandru Oros, candidatul PNL la Primăria Sighet.
Acțiunea de consultare publică oferă sighetenilor posibilitatea de a-şi exprima opinia în stabilirea priorităților orașului pentru următorii ani. În acest sens, sighetenii sunt invitați să răspundă la un chestionar compus din 4 întrebări:
1.Care e proiectul de care sunteţi mândru că s-a realizat în Sighet?
2.Care credeţi că sunt principalele 3 probleme ce mai trebuie rezolvate până în 2020?
3.Care este cea mai urgentă problemă nerezolvată în cartierul în care locuiţi?
4.Care este cea mai grea problemă cu care se confruntă familia dumneavoastră?
Alexandru Oros, candidatul PNL la Primăria Sighet, își propune să bată la pas întregul oraș pentru a se întâlni cu cât mai mulți sigheteni, dar mai ales pentru a cunoaște opiniile locuitorilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.