Impozitarea suplimentară pentru mai multe case, menţinută atât în 2012, dar şi în anii următori

Impozitarea suplimentară pentru mai multe case, menţinută atât în 2012, dar şi în anii următori

 Impozitarea suplimentară a proprietarilor de mai multe case va fi menţinută atât anul viitor, cât şi în următorii ani, a declarat, joi seara, premierul Emil Boc, arătând că a fost "profund nemulţumit" de decizia Parlamentului de a limita la acest an aplicarea acestor impozite.  "Am o nemulţumire personală, deoarece Parlamentul, printr-un amendament, a decis ca aceste impozite să fie aplicate doar până la finele anului 2011, ori Guvernul nu a decis aşa ceva. Sunt într-un profund dezacord cu această decizie. Am cerut în Guvern să fie pregătit un act normativ ca şi în 2012, dar şi în anii următori să fie plătite impozite suplimentare pentru mai multe proprietăţi. Cred că aceia care au mai multe case pot să plătească mai mult fără niciun fel de probleme", a spus Boc, la postul B1 TV.
Surse oficiale au declarat anterior agenţiei MEDIAFAX că Guvernul a decis să menţină regula privind impozitarea suplimentară a proprietarilor de mai multe case şi autoturisme cu o capacitate cilindrică peste 2.000 cmc, astfel încât sistemul să fie aplicat şi anul viitor, după ce Parlamentul a decis ca impozitele majorate să fie valabile doar în acest an.
"Problema acestor impozite suplimentare a fost discutată în şedinţa de joi a Guvernului, stabilindu-se să fie luate măsuri pentru ca acest sistem să fie aplicat în continuare", au declarat sursele. Sursa MEDIAFAX

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.