Imobilizat de polițiști după ce a făcut scandal în familie și s-a manifestat violent

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus au fost sesizați prin 112 de către un minor cu privire la faptul că mama sa a fost agresată de către tatăl său.

Deplasați la fața locului, polițiștii au fost întâmpinați la intrarea în curtea locuinței de domiciliu, de bărbatul bănuit de comiterea faptei. Acesta are 34 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice și manifesta un comportament violent fizic și verbal și bloca accesul în curtea locuinței.

Când polițiștii au solicitat bărbatului să elibereze calea de acces în curtea locuinței, acesta s-a manifestat violent, fiind necesară imobilizarea sa. Din verificările efectuate s-a constatat faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a geloziei, bărbatul a agresat-o fizic pe soția sa, o femeie de 31 de ani

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la spital, în Sighetu-Marmației, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetării pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.