ISU Maramureș a obținut două contracte de finanțare pentru reabilitare energetică

La începutul acestei săptămâni, în prezența lui Lucian Nicolae Bode, ministrul Afacerilor Interne, și a lui Attila-Zoltán Cseke, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, la sediul MAI s-a desfășurat evenimentul de înmânare a 25 de contracte de finanțate semnate pentru proiecte depuse în cadrul PNRR – Componenta 5, Valul Renovării către reprezentanții structurilor MAI de la nivel central și teritorial, care sunt beneficiare ale contractelor de finanțare.

Printre acestea se numără și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș, care a fost reprezentat la ceremonie de către lt.col. Pițiș Marian, inspectorul șef al instituției.

ISU Maramureș a obținut două contracte de finanțare pentru reabilitarea energetică aprofundată a unui corp de clădire la sediul din municipiul Baia Mare, în suprafață de peste 500 de m2, cu o valoare a proiectului de peste 1,6 milioane de lei, respectiv pentru reabilitarea energetică aprofundată a clădirii Secției de Pompieri Vișeu de Sus, în suprafață de circa 1000 de m2 și o valoare a proiectului de aproape 3,3 milioane de  lei.

Investițiile sunt deosebit de importante, deoarece vor duce la crearea unui cadru de lucru adecvat desfășurării activităților profesionale pentru efectivele ISU Maramureș, respectiv eficientizarea energetică a clădirilor în cauză, ceea ce va conduce, implicit, la scăderea cheltuielilor cu energia. Una dintre prioritățile constante ale instituției noastre este reabilitarea și modernizarea imobilelor din patrimoniul propriu, precum și îmbunătățirea permanentă a condițiilor de lucru.

Perioada de implementare a proiectelor este de 30 de luni, cu începere de la data semnării contractului de finanțare, anume 19.01.2023.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.