I.S.U. Maramureş a executat 16 intervenţii în ultimele 24 de ore

I.S.U. Maramureş a executat 16 intervenţii în ultimele 24 de ore

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 16 intervenţii în ultimele 24 de ore. Cele mai multe- 11, au fost cele efectuate de medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Dintre acestea, 4- au fost la diverse afecţiuni medicale 3- au fost la traumatisme, 2- accidente rutiere şi câte 1- transfer interclinic şi stop cardiorespirator resuscitat. Din total, S.M.U.R.D. Baia Mare a efectuat cele mai multe acţiuni- 6, urmat de staţia S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei- 4 şi staţia S.M.U.R.D. Bogdan Vodă, cu 1 acţiune.
În acelaşi interval de timp, pompierii au executat 5 intervenţii. Luni,  17.07.2012, la 13.40, un echipaj al Gărzii de Intervenţie Şomcuta Mare a a acţionat la alimentarea cu circa 9000 de litri de apă menajeră a două gospodării situate în satul Vălenii Şomcutei, pe strada Principală.
La 14.15, pompierii Secţiei Vişeu de Sus au acţionat şi ei în sprijinul localnicilor ale căror fântâni au fost afectate de secetă. Un echipaj al subunităţii a efectuat alimentarea cu circa 9000 de litri de apă menajeră a unui grup de şase gospodării situate pe strada Poduri din oraş.
 Tot ieri, în jurul orei 17.15, pompierii Gărzii de Intervenţie nr.2 Bogdan Vodă au acţionat la stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale dintr-o gospodărie situat pe strada Principală din localitate. A ars un motoscuter care se afla în adăpost. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza scânteilor, în urma unor lucrări de sudură efectuate de proprietari.
La 17.30, pompierii Detaşamentului Baia Mare au acţionat şi ei la alimentarea cu circa 9000 de litri de apă menajeră a unei gospodării din Satu nou de Sus. În jurul orei 18.20, pompierii Gărzii de Intervenţie Borşa au acţionat la deblocarea uşii de acces într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Înfrăţirii din localitate. Proprietarul era bolnav şi căzuse în hol. Acesta a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la spitalul pentru îngrijiri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.