Hoţi prinşi în flagrant la Baia Mare, Tg. Lăpuş şi Oarţa de Jos

Hoţi prinşi în flagrant la  Baia Mare, Tg. Lăpuş şi Oarţa de Jos

În data de 11 februarie, la Poliţia Municipiului Baia Mare s-a primit o sesizare prin 112, la ora 00,43 privind faptul că,  într-un apartament situat într-un bloc de pe strada Vasilie Alecsandri, au patruns persoane necunoscute. La faţa loclului a fost trimisă imediat o patrulă de siguranţă publică din apropiere care i-a prins în flagrant pe doi bărbaţi, ce se ascunseseră la venirea poliţiştilor. Aceştia au fost identificaţi ca fiind Marcel C., de 20 de ani şi Sergiu M., de 20 de ani, ambii din Baia Mare. Cei doi reuşiseră să secţioneze două ţevi aferente centralei termice din apartament cu scopul de a o sustrage pe aceasta. Faţă de autori, Judecătoria Baia Mare a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

• La Tg. Lăpuş un hoţ a fost identificat la scurt timp după ce a comis fapta. Sâmbătă, 11.02.2012, în jurul prânzului, un tânăr a fost surprins de proprietara unui apartament, (situat în Tg. Lăpuş) în interiorul acestuia. Bărbatul furase un telefon mobil după care a fugit la vederea proprietarei. Nu prea departe însă, deoarece în scurt timp a fost identificat de către poliţişti. Suspectul este Grigore M., de 27 de ani, din localitatea Fântânele. Telefonul, în valoare de 700 lei, a fost  recuperat şi restituit părţii vătămate. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu.

• Flagrant şi la Oarţa de Jos. Duminică, 12.02.2012, ora 13,00, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Fărcaşa, împreună cu o localnică din Oarţa de Jos au organizat un falgrant pentru a surprinde un hoţ care, în repetate rânduri a sustras bani din locuinţa respectivă. Prejudiciul este în valoare totală de circa 11.000 lei. Astfel a fost prins în flagrant şi reţinut de către poliţişti Daniel S., de 18 ani, din Oarţa de Jos, în timp ce încerca să sustragă o sumă de bani.
Cel în cauză urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.