HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentu miercuri, 30 martie

HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentu miercuri, 30 martie

 Berbec 

 Că să ajungi la un consens cu ceilalți este bine să le asculți opiniile și să vorbești cât mai puțin despre ține și planurile tale. Schimbul de informații este important pentru că afli lucruri noi și de mare folos mai ales în domeniul profesional. Colegii de serviciu te provoacă pe teme diverse, însă dacă ești atent vei reuși să contracarezi totul cu brio. 
 Taur 
 Ziua este favorabilă revizuirii planurilor financiare, mai ales a celor care vizează cheltuielile comune cu alții. Sunt posibile pierderi sau descoperirea unor nereguli în documentele financiare, de aceea fii prudent și verifică totul cu atenție și răbdare. Ar fi bine să te sfătuiești cu un specialist în finanțe. Însă și sfaturile sau opiniile celor dragi sunt binevenite. 
 Gemeni 
 Colaborarile în care ești implicat stau pe un bulgăre de dinamită, de aceea fii prudent și evită discuțiile aprinse sau criticile aspre la adresă opiniilor sau muncii altora. Faptul că se petrec schimbări în plan domestic ești tentat să îți îndrepți atenția și eforturile mai mult spre casă și familie, astfel că segmentul profesional rămâne descoperit. 
 Rac 
 Ar fi bine să-ți stabilești prioritățile și să nu te lași dus de vălul activităților de rutină de la serviciu sau de acasă. Mentalul tău este foarte activ, gândești în permanență și se simte în felul în care vorbești sau relationezi cu ceilalți un soi de încrâncenare nejustificată. Relaxează-te, fii înțelegător cu ține însuți și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. 
 Leu 
 Ești atras de sferă relațiilor amoroase și asta îți oferă strălucire și o forță de atracție căruia nu-i poate rezistă lumea din jurul tău. Însă fii prudent să nu-i sufoci pe cei dragi cu manifestările tale afectuoase sau cu pretenții nerealiste. Există tensiuni între ține și copiii, dar și în relația cu persoană iubită. O mică escapadă alături de cei dragi este binevenită. 
 Fecioară 
 Sferă domestica este temă principală a zilei, indiferent câte sau ce fel de activități trebuie să desfășori în afară ei. Dca îți vei organiza bine programul vei reuși să rezolvi tot ce îți propui. S-ar putea să faci câteva călătorii scurte, cu scopul de a vizită niște rude sau de a achiziționa obiecte de uz casnic. Seară aduce o binemeritată relaxarea alături de cei dragi. 
 Balanța 
 Ziua aduce multe discuții, întâlniri cu pesoane cunoscute, călătorii pe distante scurte, activități care presupun mult efort intelectual. Pentru că mentalul este agitat, fii prudent și nu te hazarda în discuții aprinse pe teme pe care le stăpânești prea puțin sau deloc. După-amiază ai șanse mari să te relaxezi în liniștea casei, alături de cei dragi. 
 Scorpion 
 Cheltuielile cotidiene îți dau bătăi de cap, pentru că sunt multe și pe deasupra există și facturi neplătite. Sfaturile unui prieten îți sunt benefice, dacă le asculți atent și apoi le adaptezi la situația în care te afli. Obișnuiește-te să cheltuiești strictul necesar, să folosești exact cât îți trebuie și să pui și bani deoparte. Cei dragi așteaptă sprijin material din partea ta. 
Săgetător 
 Este o zi în care ai avea multe și mărunte de făcut spre folosul altora, dar în mod special pentru sufletul tău ar fi bine să depui eforturi serioase. Gândește-te la a schimbă ceva în viață ta, spre exemplu garderobă, înfățișarea sau un plan profesional. Ai șanse deosebite de a observă detalii și de a găsi soluții la toate situațiile în care te afli și te necăjesc de multă vreme. 
 Capricorn 
 Multe chestiuni interesante poți discută astăzi cu cineva din străinătate sau poți planifica în taină, o călătorie, participarea la un program de instruire personală sau profesională. Totul este să ai răbdare să asculți ceea ce au de spus ceilalți și apoi să treci informațiile aflate, prin filtrul minții tale. Până și detaliile aparent nesemnificative îți vor fi de folos curând. 
 Vărsător 
 Ești tentat să te bizui mai mult pe prieteni sau pe semenii care te susțin în plan prefesional. Este adevărat că unii te vor sfătui de bine, însă mai întâi filtrează informațiile și apoi urmează-le îndeaproape. În mod special, persoanele mai în vârstă decât ține sunt de mare folos acum în preajmă ta. Evită să vorbești prea mult despre ține și planurile tale. 
 Pești 
 În relațiile cu ierarhiile profesionale există tensiuni, dar și discuții constructive. Poți avea senzația că pe umerii tăi apăsa responsabilități socio-profesionale deosebite și pe undeva așa este. Stabilește-ți prioritățile și alătura-te echipei de lucru cu inimă deschisă. Toată lumea te va sprijini dacă dovedești că te interesează cu adevărat să muncești. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.