HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentru vineri, 18 martie

HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentru vineri, 18 martie

 Berbec 

Luna intră în Leu, în jurul orei 10, aşa că energia se schimbă în sens favorabil pentru ţine. Acum te poţi bucură în voie, te poţi exprimă cum ştii mai bine, ai idei creative dar şi chef de aventură cât cuprinde. E o zi a bucuriei şi a iubirii, a inimii deschise în faţă vieţii şi a celor pe care-i iubeşti. E şi un moment bun pentru a-ţi propune câteva obiective îndrăzneţe şi a profită de nişte uşi care ţi se deschid acum. 
 
Taur 
Luna se mută astăzi în Leu, activând zona sufletului, a casei, familiei, siguranţei emoţionale şi materiale. Acum e momentul potrivit pentru a accesa nişte resurse externe, pentru a solicită sprijin şi a folosi energia de care dispui spre a crea ceea ce-ţi doreşti în spaţiul personal şi familial. Poate fi şi un moment bun pentru reinstaurarea echilibrului între viaţă socială şi cea intimă, mai ales dacă în ultima vreme ai neglijat-o pe această din urmă. 
 
Gemeni 
Pentru ţine, Luna în Leu vine astăzi cu optimism, încredere, energie constructivă şi capacitatea de a soluţiona cu seninătate, o situaţie pe care ai crezut-o fără ieşire. Ai suportul total al partenerului şi e bine să te laşi inspirat de entuziasmul şi curajul de care acesta da dovadă în această perioada. Chiar dacă unele idei cu care te imtampina, par nebuneşti, nu le respinge din start ci ia-ţi timp să le analizezi înainte de a trage concluzii pripite. Curajul şi entuziasmul sunt cheia reuşitei, în aceste zile. 
 
Rac 
Începe să se dinamizeze din nou zona profesională, deja ai semnale că ritmul se accelerează, aşa că e important să ţii pasul cu energia nouă care se va instala peste 2-3 zile. Deocamdată, fii încă atent la revelaţiile pe care le ai, la informaţiile pe care le accesezi şi uşile care ţi se deschid în tot felul de cercuri. De asemenea, profită de şansă de a-ţi folosi talentele, astăzi şi mâine, pentru a-ţi creşte veniturile sau a beneficia de un profit dintr-o afacere sau proiect. 
 
Leu 
Luna ajunge în semnul tău natal, în cursul acestei dimineţi, aşa că te poţi bucură în voie de ipostazele benefice pe care ţi le aduce această schimbare de vibraţie. Se poate vorbi de curajul de a pune pe picioare un proiect, de abilitatea de a te orienta către succes în tot ce faci, dar şi de o anumită dorinţa de a experimenta lucruri noi. Rămâi deschis la noi idei şi posibilităţi de expresie de sine şi manifestare. Cerul te susţine! 
 
Fecioară 
Uneori e mai sănătos să te opreşti, să respiri, să faci un pas înapoi pentru a putea privi imaginea de ansamblu a propriei vieţi. Ziua de astăzi este un astfel de prilej. Foloseşte-l, ai încredere în cei din jur că vor prelua ceea ce făceai tu de obicei, cere-le asta, şi ocupă-te de corpul tău fizic şi nu numai. Vei vedea că lucrurile se vor aşeza chiar mai bine decât atunci când le controlezi. 
 
Balanţă 
Pentru ţine, Luna în Leu înseamnă bucuria de a fi în lume, de a împărtăşi, participa, inspiră… Este activat segmentul prietenilor şi relaţiilor sociale, prin urmare astăzi aşteaptă-te să fii invitat la vreun eveniment sau, în orice caz, să primeşti mai multă atenţie de la cei din jur. Dacă ai ocazia să ieşi să te vezi cu prieteni sau să intri într-un grup/club nou, fă-o. Interacţiunile diverse cu oamenii sunt de bun augur şi de folos. 
 
Scorpion 
Luna în Leu, aşezându-se în zona carierei şi puterii, îţi aminteşte ce-ţi doreşti să realizezi la nivel socio-profesional şi re-trezeşte spiritul de luptător în interiorul tău. Este o zi excelenţă pentru a te ocupă ce planurile tale, de ceea ce te împlineşte. Poţi face un pas înainte în carieră, poţi fi luat în vizor, în sens bun, de către un şef sau o persoană cu influenţă, sau ai curajul de a te implică într-un proiect de anvergură. 
 
Săgetător 
O zi numai bună pentru a te gândi la viitor şi a-ţi largi orizontul de percepţie în privinţa vieţii tale şi a posibilităţilor disponibile pentru a merge la nivelul următor. Asta înseamnă să fii deschis şi a face loc unor viziuni noi, iar o călătorie sau o rupere de ritm te poate ajută în acest sens. De asemenea, poate fi o idee bună să înveţi ceva nou sau să reiei legătură cu oameni care te-au inspirat cândva. 
 
Capricorn 
Pentru ţine, experienţele acestei zile sunt o lecţie a detaşării şi a renunţării la control. Uneori chiar şi tu poţi să-ţi permiţi să nu faci nimic, să te relaxezi şi să laşi lucrurile să-şi urmeze cursul, observându-le că un spectator. Vei fi uimit de cursul pe care îl vor lua acestea, pentru că astăzi e că şi cum o mâna nevăzută le aşează aşa cum e mai bine. O zi plină de daruri, deschide bine ochii că să le vezi. 
 
Vărsător 
Cu Luna în Leu, în cazul tău vorbim despre o energie a cooperării, interacţiunii cu oamenii, inspiraţiei reciproce şi strălucirii prin ceea ce eşti şi manifeşti. Astăzi te bucuri de recunoaşterea muncii şi a creativităţii sau revelaţiilor din ultimele zile. E un moment favorabil şi pentru a discuta termenii unei colaborări, cât şi pentru a lansa la apă un proiect nou sau revizuit. 
 
Peşti 
Luna în Leu activează zona muncii creative şi a echilibrului fizic. S-ar putea să te simţi inspirat să schimbi ceva în stilul de viaţă, astfel încât să manifeşti mai mult respect faţă de corpul tău. Leul este un semn care preferă puţin şi bun decât mult şi prost, aşa că pe linia asta e posibil să faci nişte schimbări de atitudine. În altă ordine de idei, e posibil să vină oferte de lucru sau un proiect să se asezez pe un făgaş favorabil.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.